Followers

February 05, 2013

Projek Tersentot!

Kertas A4 satu rim dah beli.
Ada projek baek punya nak kena siapkan.
Balik rumah pc plak bikin hal.
Ishk. Dugaaaannnn....

8 comments:

Lady RaRa said...

Project appew tewwwww..... Hiks hiks


macam remaja purba dah haku mengomen.


TiNiE said...

lady rara
hey kau, kenapa mengomen di sini. pegi kau mengomen di sana!

Lady RaRa said...

Uik? Cengey?

AdanyaKauUntukku said...

ila pun ntah bila nak anto pc tu pegi betolkan..Tinie tak de contact ke tuk betolkan PC..dia tak boleh ON lahhhh

Mya said...

projek apa tu nak tau gak nak nak nak nak nak *lompat lompat atas katil

TiNiE said...

ila
tini ada la member yg kalau ada prob pasal pc ke, phone ke mmg roger dia. tapi skang dia cam membizi skit, tu yg ikhtiar buat sendiri upon his instruction via phone...hihii

mya
no no no begitulah awan nano, nano, nano, nano, nanooooo

AdanyaKauUntukku said...

kawan tinie yek..sure dia boleh tolong via telephone kan..ila nieH..adoi..mintak tolong budak IT pun dia orang takot2..ye lah..paham kan..sbb ni personal...official di dahulukannn...

dah berhabok pc kat rumah tak di ON2..sejak rosak

TiNiE said...

ila
nnt tini bg no hp dia. kot dia boleh pi rumah. servis caj dia RM40. tapi tula, lately ni dia membizi. try jer sms tanya, eh.

heart my community