Followers

March 05, 2013

Benda Murah kena Sabaq KakTin

rentetan dari ENTRY INI.
kalau ikutkan dari tarikh situ sehingga ke hari ini,
dekat 3minggu gakla.
tapi takper, katapon menatang tu tengah in.
nak plak offer dapat harga murah-murah makanya kita tggu jerlah.

dan, ianya selamat kumiliki hari ini.
Alhamdulillah. sangat-sangat-sangat puas hati.
seketul power bank bercap kan iGlitters.
ber kapasiti 12000mAh with 2 ports = RM79.
mmg sangat-sangat-sangat sesuai kepada pemilik
ramai gajet seperti diriku #eh.

masa memula dapat tu cam WAH besarnya kau!
dan berat piula tu. tapi dah kata POWER kan
wajib la kot besar dan berat.
aarrgghh tak kisahlah yang penting ku sudah punya
seketul power bank.

ikutkan, sejak kaktin pakai note mmg teringin nak beli.
tapi tengokkan ke harga yg meratus-ratus-kilometrico tu
makanya kupendam jer jauh di sudut hati.
sehinggalah, ternampak member2 fb dok share wall lazada.
dari harga asal RM229, tinggal RM79 saja.
zassss jerlah.

first time charging, katanya 4-5hrs.
dah fully charged makanya cocok jerla memana device yg perlu.
mudah. sangat mudah. semudah ABC.
ada 4 led biru to indicate power kat dalam.
user friendly gakla.

malangnya, bila kaktin usha balik website lazada,
offer ni dah takder. stok bebetul habis kot.
takper takper kita beli menatang lain pulak.
contoh : slap chop ni ;p


:: besar kan. tak kisah janji ia bukan bercap kan yaobaoo lahabaoo #ampoonn ::


3 comments:

Ain Ahmad said...

yaobao lebih kepada yaobabi hahaha mana aku tauk pun tak tau dah. Konon 4 5 jam. Tipew!

Mya said...

hawau lahabau

TiNiE said...

ain ahmad
kaktin mmg agak tak brp kenan sikit tajuk yaobaoo tu..hi3

mya
hauhauhau

heart my community