Followers

July 08, 2011

Aku Dalam Dilema : Perlukah Ku Buang Saja?

saya sangat memerlukan pendapatan kkwn.
lately nih, saya gemar memakai kemeja dan berseluar ke office.
adala sikit koleksi kemeja saya dari raoul dan cuffz.
tapi, masalahnya kolar baju kemeja-kemeja itu kkdg
menjadikan teknik pemakaian tudung saya menjadi huru-hara.
perlukah ku buang saja kolar-kolar itu?

tapi masih dalam dilema kerana mengambil kira faktor sayang
akan kemeja-kemeja berkenaan. uhuks.



emosi...emosi....HELP!

7 comments:

rosdiana said...

oit!
kan dah cakap..
jgn ler guna gunting..
kejam sangat cara ko nak kerat Raol tu..
guna penetas.
buat sikit-sikit tapi hasilnya lebih senonot.

cubalah. pasti tiada masalah lingkaran di leher lagi.

TiNiE said...

ros : ya ya masih dalam timbang-tara neh...tq for your support!

Baby Lyana said...

aku pun pakai kemeja gak dulu, masa hari2 gi ofis...sbb susah nak gerak kalau pakai kebaya @ skirt..maklumlah kerja aku lari dr tingkat ke tingkat selesaikan masalah negara...hahah....but, i do not have problem with the collar....sbb maybe aku pakai tudung yg bunga2 kain soft tu kot..jgn la potong @ tetas...syg la weyyy...

TiNiE said...

shaf : tudung aku termasuk2 lam kolar tu, kkdg menyusahkan pemandangan org...pemandangan org tau...hahahah dan boleh mencetuskan soklan-soklan yg agak tidak menyenangkan aku...contoh : naper tudung ko gitu, kenapa tak gini...haaa

iEtaFAkyR@ said...

kak tin pakai la butang smpai atas sekali mcm skema2 pengawas sekolah tu... sure tudung tk ganggu. errrr... boleh kah? :D

farikh said...

cacat la kak jadiknya bila ko buang kolar tu, cer ko butang kemas kemas bahagian kolar tu. Insyaallah ianya takkan huru harakan ko lagi.

TiNiE said...

ieta : yer yer, kaktin dah buat..ok ok gakla sikit but still...uhukss

yit : dah buat yit, huru hara gak...takperlah tq all for the opinions :))

heart my community