Followers

May 14, 2008

aku kena TAG!!!!

first of all tq to derna pasai sudi tag aku..aku tau pasai apa...nak suh aku updet blog aku eeekkk...hehehe..ekceli..aku malas laaa..bukan pasai apa...takdak pasai2 mmg aku malas..so untuk memenuhi permintaan ibu tak ngandung ni..aku pun dgn paksa rela nak jawab la soklan2 tag ko tu naaa...walaupun entry ko tu 11hb may..aku baru baca arini..kesian kan..bukan takat malas nak updet blog aku..blog org pun tak rajin baca maaaa....nasib nasib lerr..ikut mood aku yg tgh sarat ngandung ni...ok ok...untuk pengetahuan umum jua..ni mcm second time aku kena tag..memula dulu ngan si maya..tapi aku rasa dia dah serik kot tag aku...hehehe pasai takder fidbek...

Senaraikan 5 hadiah yg anda impikan:

1) Laptop berjenama acer/dell/hp... (spec bla..bla..bla..)
2) Jam ESPRIT
3) Keta baru!!!! tak kesah la keta mesia ker..oversea ker..yg penting keta baru
4) Dapat tiket kapalterbang melancong berdua ngan suami(mana2 destinasi pelancongan tak kesah airline apa)...anak2 aku nak letak mana haaa...takper la kautim ngan mak/mak mertua la kejap kot..
5) ........

Senaraikan alasan atas pilihan itu:

1) Nak ber'tenet' tanpa sempadan...(kat umah aku ada public wi-fi jgn dengki u olls)..skang ni aku ber'tenet' via my N81 8GB jerlaa...jadila emergency dpt gak ym or cek emails dari umah
2) heheeh..kekonon aritu dpt 300 dari mr B nak beli jam ESPRIT kan..tapi memandangkan ada kejadian musibah menimpa..aku up casio jerrrr.....kesian kan
3) Nak keta baru ni pasai..seselama ni asik drebing keta suami jerr..mmg la merangkap keta aku gak..tapi tak syiok aaarr....keta bikin dia tu (yg dah dicabul...huk huk huk)..
4) Aku rasa kalau dpt pun teket free p memana ni..cam mustahil jer suami nak folo..dia tu ngan donia dia jerlaaa...
5) cam dah takder apa jer aku nak mintak...



5 Impresi terhadap orang yang diminati:

tgk dia tanpa berkedip...minat kat jejari yg runcing...sora mungkin sedap...etc..etc..

Perkara hebat yang pernah dilakukan:

Bersalinkan power puff gals aku laaa....ni kaming suuunnn another one..might be another gal...

5 Ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi yang maju):

of kos segala ciptaan yg Maha Esa...anak2 aku....henpon ada wi fi...wayarless tenet...chatting channel...

5 orang yang mahu di tag:

takder kot since org2 yg lam palaotak aku sumer dah kena tag ngan benda yg sama....laaayannn

2 comments:

s&d said...

akhirnya.. berakhir juga penantian aku nie... kate dah pakai tipon canggih, ada wifi free kat rmh, tetap gak malas ko nak update blog yer... sian...

tini said...

la naa..tak bes la menaip kat henpon..takat view biasa2 jerlaaa

heart my community