Followers

May 28, 2008

half day - sesi pemulangan AVANZA

arini aku haf day petang...nak amik kakak aku nyer pasai..yerla, nak pulangkan avanza dia la sekaligus...so..cukup jam jer, zasss terjah hq...amik fifie nak lunch sama...sependapat plak tu..nak makan kat krung thep thai restoran kat sogo...tapi kali ni kena cut sikit la dari menu aritu..nak save bajet pun ia..nak kejo masa pun ia jugak...so kami order nasi putis, green kari ayam, kerabu mangga n mango sticky rice...air??? sky juice jerr....so total sumer untuk menu tersebut adalah RM45.15 tolak 10% sogo member tambah 15% charges..super takder discount pung...

Restoran Krung Thep Thai, SoGo gambaq pinggan??

green curry - chicken...sedapppp

kerabu mangga...yummy!!

dah tu jenjalan la kat sogo sorang2 pasai fifie kena balik berbakti kepada B*M, jadi dia pun menapak la sendiri balik opis..tinggal la aku sendirian di sogo..sementara menunggu panggilan kakak aku sefamily...dlm jenjalan cari nahas tu...dpt gak aku sepsg sandal hush puppies...hehehehe..pehtu jenjalan lagi..ingat kot nak sambo samting kat power puff gals aku..tapi seawal jam 3pm diorg sudah pun berada di hentian putra menunggu aku menjemput..hukhukhuk...cepatnyerrr...

dah selamat sumer berada di dlm kereta..aku berkira2 takmo balik lagi...dan aku mendropkan diri aku kat mid veli plok..nak ripit isetan...pehtu kang pepandai la aku balik sendiri..naik cab ker..komuter ker..putra ker..sukatik laaa...jenjalan la cari salon plak..nak gunting rambut...tapi lam da gardens tu cam errmmmm sungguh la ekslusif....menakutkan la plak...so dah penat lam kul 4.15pm dpt la aku sejibik cab menuju pulang...

sampai umah sekitar jam 4.30pm...amik wira kuar plak..terjah salon kat sri manja...gunting, wash n blow = RM32 ok laa kot..dan hasilnyer...sila rujuk pics yer kkwn...satu jam kat salon..dah setel segala...as usual amik adik aku n power puff gals...dan pulang sudahhh.....penatnyerrr....

selepas gunting, basuh..tinggai nak blow jerr...

wooo amoi tu menakutkan..wat saspens jerr...

tadaaaa......

...dan hasilnyerrr

1 comment:

warNidA said...
This comment has been removed by the author.

heart my community