Followers

May 16, 2008

harapan....

email harapan yg aku dpt arini.....sabo jerlaaa..sila baca dari bawah, rentetan email nih...

hhehehe..ada plak tu..ayat2 penyedap ati...
ok ok...insya-Allah..tipu la kalau aku kata tak tingin anak lelaki kan...
tapi naluri halus cam hope gakla..kali ni boy...
doctor bukan tuhan kan..anything could happen...
tq..tq...



Rohana Ramli/Ss/BNM
16/05/2008 10:21

To
Zamihartini Osman Bashah/St/BNM@BNM
cc
Adina Ayu Kamarudin/Ss/BNM@BNM, Habsah Idris/Ss/BNM@BNM, Nor Zaihan Ariffin/Ss/BNM@BNM, Rafidah Shuid/Ss/BNM@BNM
Subject
Re: Fw: [Fwd: rosyam nor n family]



tini..
selagi blm kuar...
blh lagi hope kuar lelaki...
cam kakak ipar aku...sampai dah nak beranak dr duk ckp p'puan..
dua org gynea yg berlainan lak tu...
sudahnyer masa dah kuar laki dia pun terkejut tgk2...kuar punai...heheheh
rezeki tuhan nak kasi kita tak tau...just hope n berdoa...



Zamihartini Osman Bashah/St/BNM
16/05/2008 10:16 AM

To
Rafidah Shuid/Ss/BNM@BNM
cc
Nor Zaihan Ariffin/Ss/BNM@BNM, Habsah Idris/Ss/BNM@BNM, Rohana Ramli/Ss/BNM@BNM, Adina Ayu Kamarudin/Ss/BNM@BNM
Subject
Re: Fw: [Fwd: rosyam nor n family]



wooo..ok la tu..anak dia sumer pompuan kaaaa...
aku dah p scan kemarin..insya-Allah...pompuan gaksss...
hehehhe..kira setarap ngan rosyam nor , kak zai n kak numa laaaa...
sumer pompuan...hehheehehe

6 comments:

s&d said...

Insyaallah kalau Allah izinkan dapatlah ko baby boy... alah aku pun adik badik 4 pompuan yg bongsu baru lelaki.. mungkin yg bongsu nanti ko akan dapat boy gak.. pastu boy lagi.. pastu boy lagi.. mana tau anak ko 7 org ke nanti.. kan? jgn mare..

tini said...

yer la tu naaa....aminnn

AKO said...

'kak tini', ko gi kat website ni k

http://www.msjbox.com/mpanel/index.cfm?msjbox=member.register
daftar kat situ dl, ada trial FREE 15 days.. then klu suker leh arr continue, just RM10 je stehn...

cara2 nak bayar sumer ada kat lam website tuh ;)
http://my.msjbox.com/

TiNiE said...

ok ako..tq pasai kasi link msjbox ni..nanti aku balik opis aku try laa..kat umah ni tenet free nak wat benda lain..

AKO said...

TINI,

Lupa inform ko, zana dah bersalin tau!! Dia kat umah mak dia skrg... btw ko sms la dia, minta gmbr anak dia.. comei ko.. baby gal dia dapat ;)

TiNiE said...

ret..alamak..aku cam takder jer no tipon zana...kasi aku leh...sms kat no tipon aku ni 012642 7071 tau!! tq..wei, blog ko pun kena ada invitation dulu ker baru leh masuk..susah la kkwn glam ala2 artis nihhhh....

heart my community