Followers

April 10, 2008

Seketeri Week 2008

tinie brian, lia n i agreed to go for separate session for 7 habits..
tinie i'm going to the 7 habits n lia 7 tabiat session
MR BRIAN Good idea. Who is go when?
MR BRIAN Oh alright
tinie can i ask shah to register me direct
MR BRIAN What about the secretary week thing
MR BRIAN Go ahead
MR BRIAN for shah thing
MR BRIAN what about secretary week?
MR BRIAN Dah bincang dengan Lia
tinie ermm...on going
tinie since lia at hq
tinie tgh sametime dgn dia
tinie maybe i go for cash/gift kot
tinie hehehehe
MR BRIAN Ok. Your former boss beri apa? dan berapa? boleh tanya
tinie last time i pegi tgk artis..RM300++
tinie tapi i think not for this yr kot...
tinie artis mcm tak bes jer
MR BRIAN Yeh lah. Artis HRDC lebih canggih dan professional ada apa nak?
tinie aah laaaa
tinie ramai la nana n aci
MR BRIAN Ok, ada apa nak?
tinie hantu lagi
MR BRIAN jam dinding yang besar oleh KAYU
tinie eeeiiiii
MR BRIAN SO......
tinie i'm thinking of esprit watch...boleh ker???
MR BRIAN berapa?
tinie takder la brian....i tak kisah pun brp u nak kasi....seikhlas hati
MR BRIAN hai jangan segan
tinie okla...RM300...i add on balance
MR BRIAN Ok
tinie thank you!!
MR BRIAN welcome

hehehehe...chatting aku ngan bos..kejadian semalam (9/4/08)...sungguh prihatin bos aku nih..tapi klako la ayat dia.....yerla, mat saleh celop kan...sempena minggu setiausaha bulan nih...mmg bnm mengamalkan bos banjer AA/PA either g tgk show or kasi cash/voucher/gift yg equivalent ngan rega p tgk show..memandangkan show2 yg korporat listed tak begitu mengujakan dan mahal plak tu...aku decide takmo p tgk sbrg show taun ni..taun lepas tgk erra kat KLCC...dan oleh kerana mr B pun dah tanya apa opt aku...terpaksa la aku gitau nak apa..dgn tanpa rasa bersalahnyer....urgh..malu..malu...

4 comments:

seorang aku said...

jeles giler seh !!!!!

s&d said...

ko chat ngan bos chat ngak kawan je yer...

myasefia said...

matikk kejik aku kak klau borak mcm tu dgn bos aku. so, tak ke mana la yer utk lunch? huhu.. sy gi krisdayanti..

Galmaran said...

See Please Here

heart my community