Followers

December 02, 2013

Sapa dia Paul Walker tu?

sapa yang ada fb bila time free, mesti scroll2 newsfeed kan.
pastu, dalam banyak2 friend mesti ada yg post benda related to each other.

macam semalm, kaktin pasan rata-rata dok post pasal paul walker.
sumpah ku tak kenal siapa dia.
even ada yg described dia pelakon F&F pon, kaktin still blur.
ya, kaktin ada sindrom kurang kenal pelakon.
dulu kurang kenal pelakon barat,
now dah berjangkit dengan kurang kenal pelakon malaysia pon.
ya ya tak penting. dunia jer semua ni.

yang nak dijadikan cerita, dah posted n shared info pasal
si PW nih udah udahla takat RIP jer wish.
ada jugak komen ucap takziah sampai
sebut 'til we meet again in heaven'.
aiyaarrkkk korang tu muslim. si PW ni kapior.
jadinya timbang tara la sikit kot yer pon minat bonar dgn dia ni.
bukan apa, takut terpesong akidah korang.
tsk.

oklah, RIP.
#penutupantiklimaksokbai!

6 comments:

Rai Ahmad said...

Ni kat wasap haku pun ada dekat 7 org pun tetiba profile pic tukaq jd paul walker ni. Dah fefeeling haku duk wasap dgn jantan haha.


Ku pun x kenai. Ku kenai seleman khan ja porever en rever. ♥♥♥

TiNiE said...

rai
aku cam pelik gakla dok obses taktentuhala dgn pelakon nak nak pelakon barat. sampaikan wish nk jumpa di sorga like apakahlahkan. haih. machiam2

Naja Naja said...

Pasni jangan pelik satgi ada plak keluaq fakta mengarut kata Paul Walker ni peluk Islam sebelum dia meninggal.. haha !

Tu yg tetiba nak pi syurga sesama.. hewhew !

TiNiE said...

naja
betoi naja, aku pon ada terpk mcm hang ahahaha adeh macam2

petitewoman85 said...

sapa paul walker? baby walker i tau la. tp suri tak suka naik walker. rugi je beli... *gelak tekup mulut*

TiNiE said...

atie
yeap, m about to say the same thing. walker baby tau la. tapi sesejak takdak anak baby dah makanya eventually dilupakan jua...#adat heh

heart my community