Followers

December 10, 2013

Ada yang Makan Hati

Itulah pepatah ada mengatakan,
Ikut hati mati.
Ikut rasa binasa.
Makanya sila ikut jalan yang benar.
InsyaAllah yer pepuan, tetuan.
Ada hikmahnya.
#peace

                        

14 comments:

Bondarock said...

Pendek sgtlah. X faham. Patut n3 biar panjang lebih sikit...senang aku nak maki kendian hari. Hahababa...

Rai Ahmad said...

Deep sangat ni. Jgn kata fynn jamal, mahatma gandhi pun payah nak paham. Ni dah setarap nelson mandela punya deep ni.

TiNiE said...

bondarock
ngaaaaa jangan beb, jangan. yg sebenonya aku sendiri pon tak paham intipati n3 ni hiks

rai
nama org yg dah pergi, jangan disebut2 lagi...tak manis gittewwww

Mya said...

mendalam sangat nih.
tapi sebab aku bijak, so aku paham hikhokhikok.

TiNiE said...

mya
giler ko tak paham.
siap ada image jack n rose kat situ tu...errrkkkk

Mya said...

kalau aku tak paham nampak sangat kedramaannya di situ.

sian rose. sampai ke tua mendamba cinta jack.
walhal jack dah arwahna azwana.

TiNiE said...

mya
tapi, if aku jadi rose pon centu gak kot. mendamba pada yg dah tiada. cinta mati kata ko!

Junna Hijab said...

tersirattt!tapi saya dh dpt jawapannya..hahahaha..

motip sgt sepgad kan kaktin..*tetibe

Mya said...

june, akak pun dah dapat jawapannya.
kira ugut ke cemana tu?
sian sepgad tak bersalah

TiNiE said...

june
tahnya. perlu ker dikait2...koser

mya
aik, ko mmg geniusesssss.
betul, setiba2 sepgad naik nama. apakahlahkan???

Rai Ahmad said...

Hoih kenapa aku tak tau apa2. Sentapppp!!!

Rai Ahmad said...

Kerana sepgad setitik, rosak koir sebelanga.

Up status kat pesbuk sikit.

TiNiE said...

rai
siannn sepgad tak tau apa2.
dahla ramai 'budak' aku keje situ. agagagaga

emak. bukan penari tiang said...

Sepgad telah dikambinghitamkan!

Rage!!!!!

heart my community