Followers

December 22, 2013

Lunch date with her & him :)

:: karen & kaktin ::

...dan kami pon sepakat mengedate bersama.
lokasi lunch ialah di Belanga, mid valley.

kaktin at first order laksam n for her is nasi kerabu.
sekali laksam sold out. WTFish sangat.
so, tukar amik nasi dagang + ice teller.
arrgghh sedap. orgasma.
nak plak dibelanjain. hik3.

setel makan apa lagi mau pulang lah.
dah ternampak cold storage pulak.
dia nak beli frozen bread.
sekalian dia capai jelly belly for the kids.
ada jer ingatan boss ai ni.
dah la friendly, motherly.

:: jelly belly for da kids :;

ada sekali tu, ternampak sorang amoi yg slim.
kaktin cakap dgn dia 'kurusnyaaa org ni'.
dia pon balas 'yerla.'
pastu kaktin sambung. 'kita ni, atas pon mcm ni. bawah lagi lah'.
dia jawab 'yerla. apa pon tak boleh'.
ahahah memasing menangisi nasib diri yg tembam.
sporting kan dia.
that's y i love her :D




ini piula another treat from a friend of mine.
menggelitis nk belanja kaktin pasai bonus ia masyuukkk.
kami makan di dome, the curve.

ha if you happened to read this n3,
not to worry this kejadian adalah pada hari khamis.
so, jangan nk jadi pahbedah sangat ooiiii.
menggelupur jer keje kau.
go and get your own life please. loser.

ok drop it, diriku salmon steak with guava asam boi.
dirinya is beef steak with sparkling fruit strawberry kot.
sedapppp. puas hati makan org belanja.
agagagaga. i want to thank you you ;) [ala2 iklan digi].
mandangkan lunch sejam jer, mmg cukup2 utk makan jerlah.
pas makan zasss piulang.

bahagia bila ada org appreciate kita.
appreciate diri kita hanya kerana kita adalah diri kita.
bukan try hard to be someone else.
#peace.

sambungan me-reward diri di hari gaji + bonus.
...tbc ;p



7 comments:

emak. bukan penari tiang said...

Agagagagagaaaaaaaa

emak. bukan penari tiang said...

Bukan ada satu ketikanya nereka menggeletis ingin berada di position yg sama kah? Nmpknya percubaan hipokratis itu tidak berhasil. Kerana mereka tak paham sebenarnya position tu adelah special dan suci bukan cam depa wohhhhhh mengeletis tak tahuan hala haha

try harder. Next time. If there is next time laaaa agagagaga....

Mya said...

untunglaa dapat boss baik.
ku pun untung jua sebab boss ku jua baik :)

ramzul tu bff lelaki kau kan kak?
tapi dia bukan nak try kau kan kak?
so pls.

emak. bukan penari tiang said...

Helo. Tak punchline tau perkataan try.

Jumria Alimuddin said...

menu2 dlm pic tu semua Nampak menyelerakan :)

Junna Hijab said...

eh..eh..dah lama xnampak abg bo..haha..

abisss laaa ade yg memerati ni kaktin..mesti merobok2 atinya mcm ikan terubok kannn..wakakaka..

TiNiE said...

emak
yeap. rupanya mereka jua nk berada di situ. sian

mya
haiyoooo takot la word try tu. ahahaha

jumria
yeap. sedap.

junna
agagaga kaannn ada mak kesah. gitu.

heart my community