Followers

December 11, 2013

Roti sebesar Orang @Wadi Hadramawt, Jalan Ampang.

hujung-hujung tahun ni kan.
selain memenuhi jemputan kahwin,
jemputan makan tengahari pon baanyaakkk.
antaranya, jemputan makan tengahari oleh one of da bos kat jit ni.
tempat yg dipilih ialah di wadi hadramawt, jalan ampang.
senang jer nk pi tempat ni. tapi, jika diberi pilihan ku mmg wajib takmo drive.
heh.

aku, hanifah n kakzi menumpang kasih kereta comel sala.
restoran ni berlokasi agak ke belakang dari kedai kete mofaz.
kedai kete mewah tu.
 bonus 5-6 bulan pon lum tentu leh beli. hiks.



ini ialah ice lemon tea with mint.
mine.



me n kakrozi.
kelihatan tangan bintik-bintik sabotaj milik hanifah



:: mix grilled [consist of udang, ikan, daging n kambing]. sedapppp ::

untuk kali ini, aku sepakat dgn kakrozi order satu meal. share.
sharing is caring gitttew konsepnya.



ini plak tak tau apa.
meja sebelah order, kami sip sip jer rasa.



antara ahli majlis:
ada shelly, sala, kakaida, kakaini n hanin.



inilah roti sebesar orang tu.
tho pizi is besar, roti ini lagi besar dari pizi!
ahahaha ampooon pizi.



ini pon sedap.
sejenis appetizer nya.
nama tak tau. rasa nya masam-masam.



sup.
ahahaha macam kan korang tak tau tu sup.



eh scroll scroll dah abis pic nk boh caption.
dah la pic caca marba.
lantakkan sana, janji yes ku berjaya up n3 demi ingatan kendian hari.
tq kakaida belanja!

Alamat : Wadi Hadramawt, Ampang, 226 Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur

4 comments:

misz sala said...

Apakah? Nama menu x letak.... hehehe

TiNiE said...

misz sala
hik3 nama menu lupa sudah agagaga

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

emak. bukan penari tiang said...

Owh hadramawt ampang. Tempat perchentaan ku dulu. Sob sob

heart my community