Followers

January 06, 2014

Sponsored Post : Kaki Lima T-shirt Printing


salam.
korang minat t-shirt kakilima macam ni tak?
design-design yang unik.
yang memang tak akan dapat kat tempat lain.
tambahan pulak, designnya berunsur perjuangan islamik.
mesti korang suka kan.

memula korang p la LIKE page ni kat FB.
korang search jer KAKI LIMA T-Shirt Printing.
kalau kuar pic profile macam kat atas ni, yer la tu.
pastu like.
pastu boleh la nak belek2 design baru jua design lain
yang mungkin menambat hati korang.
pastu PM jer admin if korang ada kemusykilan apa-apa eh.



ni antara designs nya yang melethop-lethop.
pastu ni ada design terbaharu yg baru dilancarkan.



macam cantik jer kan.
apa lagi, jom la order!
blog kakilima pon ada.
klik SINI.


1 comment:

Diamilikku said...

abg epoi mmg kreatif

heart my community