Followers

March 16, 2012

Si Merah dan Si Biru dari Paris

ewah tajuk kemain kan.
yg sebenarnya kaktin telah kirim seketul beg longchamp.
longchamp made in france tau.
dibeli dari butiknya di paris sana.
member kaktin pegi, dan dia bukak order sama kaktin.
rasa cam ralat lak kalau tak order.
yerla murah banyak dari online harganya.
so belek-belek website nekadla kaktin nak yg kaler merah tu.




tetiba bila member kaktin dah balik sini 2-3 hari,
dia buzz kaktin plak soh cari buyer utk satu lagi beg LC.
terus la kaktin minta spesifikasi beg tu.
haih, rasa cam kenot resist plak.
makanya kaktin rembat.
jadinya kaktin ada 2 la beg LC si merah n si biru.
dedua pon dari paris.
oleh kerana kaktin amik dua, member kaktin kasi free paper begnya.
wahahahaha paper bag pon nak jaja.
lantak. bukan senang nak dapat nih.
thank you wawa!


:: paper bag gedang ::



:: si biru berzip, si merah zipless ::

mari mari ber longchamp sesama.


8 comments:

Mya said...

euw euw..

syanasaid said...

santek kak

june said...

tini dear.. rasa-rasa kalu taknak lanting kat aku tau..hahahahah

lovelywa said...

takpun lanting la sini jugak..kekeke

MrJocko said...

Beg utk lelaki tak da ke

TiNiE said...

mya
kekekeke

syana
akak ke beg yg santek. errkkk #berangan

june
insyaAllah. lambat lagi kot taknak. hiks.

lovelywa
aik, nak jugak? hehehe

jocko
beg ni aku syak unisex. so boleh gak nak pakai

pinkiss said...

taknak kalu, lego kat aku yeh?

TiNiE said...

pinkiss
insyaAllah....sila aminkan bersama. hiks

heart my community