Followers

March 20, 2013

Result SPM

ooo esok result spm kuaq kan.
tetiba terimbau kenangan pada tahun 1996.
spm 1995. malam tu mmg takleh tidoq sungguh.
pusing pi balik pi balik.
esoknya pepagi panjat bas kola.
zassss turun tesen bas lama.
amik plak bas jalan day.
ada a few friends dalam bas tu.
omg! sumer pon ketaq.

sesampai di sekolah, tikah mai sambut aku.
mie...mie cepat cikgu rusli dah tggu hang dalam hall.
debaq dup dap dup dap.
sampai depan cikgu rusli, dia huluq slip.
haaaaaa first grade!
alhamdulillah.
tak sesia saya maki hamun kamu kata cikgu rusli.
terima kasih cikgu.

serius, kaktin bukan bajet dapat satu pon.
meh nak reveal my result.
bm 2, bi 2, math 3, art 4, sains 5, ekonomi asas 5 = 21
yang lelain tak brp ingat.
yg pasti semua kredit, kecuali prinsip akaun dapat 7.
heh.

apa-apa pon, semoga sesapa yg dapat result esok
terimalah seadanya.
pada yg berjaya dengan cemerlang, tahniah.
pada yg kurang bernasib baik, jangan risau.
spm bukan segala-galanya.
chaiyoookk chaiyoookkk


7 comments:

Ain Ahmad said...

Selagi anak sendiri tak spm tobat aku tak port time bila result nak keluaq.

TiNiE said...

ter port pasai dok baca timeline kat fb. pastu teringat zaman nak amik result gak. memori memori

farikh said...

prinsip akaun 7? kalau tak dah jadik akauntan dah ko kak. Tp jadi cikgu english pon okay juga

iEtaFAkyR@ said...

hah prinsip akaun 7 tp gheja ngan bank terhebat. dasat aaaa kakak ini! sapa bleh predict rezeki Allah nak bagi.... syabas betty :D

TiNiE said...

farikh
ya ku dah nk drop dah subjek tu ujung form 5, tp bff ku tak kasi. nasib tak fail heh

ieta
bank jer hebat diriku biasa2 aja n bukan jd opiser pong. hiks. yeap apa2 pon syukur dgn rezeki Allah bg :)

TiNiE said...

ralat : ujung form 4 bukan form 5...

Nessa said...

ok la tew....^^

heart my community