Followers

January 30, 2012

Kisah Launching Siri Matawang Baharu Malaysia


alerrrr mana aci. ramai jer dah update citer ni kat blog memasing.
bistu, aku yg terlibat lam itu gambar nak wat entry gak.
pada awalnya mmg ada niat nak entrykan jugak,
tapi tahla cam takder aura nak bikin.
sementelah tengah bersemangat ni up kan jerla.

lagian macam nak menjawab persoklan kkwn kaktin jugak.
yer. kaktin disuruh menjaga duit-duit tu oleh one of da manager
semasa photography session.
tukang jaga duit jer tau.
yg sebenar-benar tukang pgg duit 2 org yg kiri-kanan kaktin tu.
yang cantik-cantik n manis-manis orgnya.
tapi, oleh sebab duit-duit tu banyak makanya
photographer from utusan soh pos-pos begini
lalu meminta kaktin jua join bersama pgg duit berikut.

banyak kot pos yg dia amik.
tapi dah oleh kerana pos kami bertiga ni mcm ok,
terus dia kata tak mustahil esok kuar front-page.
chewaaah. tak boleh blah.
pastu-pastu, idokla rasa glam ke haper.
rasa biasa-biasa jer pon.
bukan pasal lawa (lawa ker pon aku neh. heh)
or pandai kipas bos or what-so-ever,
tapi demi department terchenta dan berkebetulan
terjerumus dalam ini cerita. kita zassss jerla.
Terimah Kasih JPW.
Terima Kasih BNM.

cerita penuh pasal matawang baharu ni boleh KLIK sini.

6 comments:

-wos- said...

rumah dah lama siap,
pahat masih berbunyi.

itulah peribahasa yang sesuai.

kak,
kalaulah kita dapat masuk paper sbb kita gilaglamer, kakibodek bos dan semua yg sewaktu dgnnya.. anggapla itu sebagai kelebihan kita. hahhhahhhh

dan aku rasa mau kita dah pakat-pakat buat gambar tu jadi header blog masing2! glamer la katakhann..
kahkah!

eh.. besar apa sumbangan kita.. patut sangat kalau nak bangga. hahhahah!

menyiampah.

iEtaFAkyR@ said...

comeiii aaiihh, sapa kata tk lawa. :) ekekkeke. congrates kak glamer sekejapan. ok la centu.

lovelywa said...

ooo ni laa orangnye..yg belah kiri sekali aimie..tgh kak wos kan?? so yg tepi skali kak tini..selamat berkenalan ;)

TiNiE said...

wos
kan.
*kan jer aku balas*
hiks

ieta
comey tak lawa sgt ta.
kakakakaka
tq. tq.

lovelywa
aemiey tu betul yg belah kiri, tapi kaktin di tengah yg kanan ros. selamat berkenalan :)

Mya said...

nak komen tapi... takpela.
bai kak.

TiNiE said...

mya
bai. jumpa kat kafe petang kang eh. heh.

heart my community