Followers

January 19, 2012

Starbucks Coffee 2012 Planner

Lately ni asik teringat2 kopi starbucks jer.
So, mohla kita ke kodainya.

Kaktin ada starbucks card di mana once kita register
akan dapat satu air bersaiz grande berperisa apa saja secara percuma.

Dan setibanya kaktin di situ ternampaklah pulak iklan bila reload kad dgn RM100
Kita akan dapat satu planner worth RM88 secara percuma lagi.
Yeayyy...kaktin pon zasssss.

My favourite is frappucino java chip, pasai
Bila kita sedut akan ada chip-chip yg rangup dan sedap.
Nyummmm...

P/s : sapa nak planner kaktin yg extra neh? ;p

5 comments:

Mya said...

lama tak gi starbucks.
teringin plak..

sue-ab said...

starbucks punya big fan nih..hehhehe

Lynda @ Speaker @ Rabbit said...

saya naklah yang extra tu..boleh??

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

saya nak..eh tetiba plak :D lama tak jenguk kak tin kat sini :)

TiNiE said...

mya
jom, boleh pi lagi...

sue-ab
takder la fan sangat, tapi java chip dia mmg tak boleh lupa.

linda n erin
dah kasi kakak. sekian.
erin, thanx singgah sini yer :)

heart my community