Followers

October 03, 2013

nak beli lipstick pon, berkira

sekarang ni kan, mcm aura nyopping mcm dah takdak.
eleh, cakap jerla financial problem.
wahahaha betul sampai kan nk beli lipstick pon berkira2.

macam dah lama jer tak beli lipstick.
dulu-dulu rajin, sampaikan kat opis ada 2 batang.
dalam henbeg ada seketul.
kat rumah lagi la.
mandangkan, yang best pakai is seketul jer waima yang di rumah
sudah tinggal nyawa2 ikan makanya ku pon terjah guardian usha-usha.
cari cap silkygirl saja.
mula-mula pegang yg RM16, pastu nampak ada yang RM13 last-last,
ehhhhh ada yg RM11. makanya kita zasss jer yg RM11 sudah.
miahahahahaha.

:: kembang2 hidung test lipstick baru ;p ::

p/s : model is wearing silkygirl 12 hot fuschia - moisture smooth
#puimodellasgttttt


5 comments:

Mya said...

aku bertahun tak beli lipstick kak

TiNiE said...

mya
good good. kurang satu item dalam budget list ;p

Rai Ahmad said...

Lipstik aku dah setahun. Maybelline. Tak habih habih. Sebatang tu ja pun. Nmpk sgt x dak life tak pi memana nk kena pakai lipstik.

Naja Naja said...

Segak.. :)

TiNiE said...

rai
kaktin kena pakai lipstik, kalau tak satgi bibiaq merekah...lipstik pon hat moist moist gitu

naja
aah segak la sangatttt .kikikiki

heart my community