Followers

July 05, 2012

Tak Perlu Jadi STAR Untuk Jadi JUARA!

entry pertama di bulan julai.
takdak aura mengapdet, kesian.
tapi disebabkan peristiwa ini makanya
kaktin kena update gak. heh.



uuuiii aiiii muka ada happy sesangat tu.
mana taknya, pasukan kijang dapat juara hoki (wanita).
tak memasal jer kitorang juara.
walhal, team underdog kot. depa la kata.
kaktin ni mcm bidan terjun gakla sekadar pelengkap pasukan.
sudahnya 7 org jer turn-up. dok putaq main yg tu gakla.


 :: KIJANG WANITA ::
dari kiri : shahi, ros, kaktin, diella, mya, kakmid, noreen

kijang tu nama kumpulan.
jangan korang ingat kami menjadi kijang plak.
berkaki empat lalu melompat ke sana kemari. hiks.

kaktin n maya ditugaskan menjadi defender.
walaupon kaktin rasa, kaktin agak ke laut.
tolong jerla sekadar mampu.
team we olls ni yg bebetul terror kakmid n noreen la kot.
shahi n ros tu plak, budak muda so kekuatan berlari dan 
stamina di padang masih tinggi.
kaktin ni nak xpac apa kan, dah beranak 4 oooiiii.
mmg dok ghok nak berlari beria. heh. *alasan.
kredit juga kepada penjaga gol kijang yg memberi sepenuh
komitmen semasa permainan. syabas pasukan hoki kijang wanita!


 ::  TERBAEK ::


:: hadiah ::

ikutkan carta liga, pasukan kijang sudah jauh meninggalkan
2 pasukan lawan.
manataknya, asal lepas game jer kijang mesti juara or naib juara jer.
utk pasukan pitis n kupang, try harder ;p


5 comments:

Naja Naja said...

majulah sukan untuk negara.. tahniah Tini kerana masih berstamina !

AQisH said...

fuhhh..dasat ko nok wpun dh beranak 4..clap²

farikh said...

Dah buleh wakil bank ni.

Mya said...

jangan memandang rendah pada seseorang hanya kerana waktu silamnya beliau tidak pernah langsung memegang kayu hoki apa lagi bermain hoki.

kerana setiap manusia boleh berubah mengikut masa dan suasana, asal saja penuh keazaman dan iltizam di dada.

kataku berfalsafah.

TiNiE said...

naja
walaupon main 5 - 7 min jer.
tapi hazzaabb ooiii

kakqish
mana ada dasat pon kakqish. keh3

farikh
sangatttt

mya
amboiii ko mmg hebat dalam melontarkan kata2. itu mmg tidak dpt dinafikan lagi ;p

heart my community