Followers

June 02, 2012

Pop Phone, bukan K-Pop

2-3 hari lepas ada gak pasan pasai invoice
himpunan sejuta belia yg katanya order artis k-pop
sampai mencecah jutaan belanja di FB.
pastu ada gak diskusi dengan payiet pasal ni.
kaktin kata, alaaa ini baru tgk kos perbelanjaan.
belum tengok kos pendapatan lagi.
gila ke hapa buat event tak untung wei.
sekali, arini terbaca yang kos belanja artis k-pop
tu ada penaja.
tapi takpalah, apa-apa jerlah.
kita toksah mengkelai sudah.
mmg tak nampak apa perlunya artis k-pop tu mai.
bnyk lagi belia seni tanahair yg lebih manis diketengahkan.
tak payah belanja juta-juta ringgit pon.

my main point bukan nak cerita pasal artis k-pop ni.
nak cerita pasai pop phone.
korang penah dengar tak pop phone.

 :: pic hasil google an ::


 :: pic sendiri ;p ::

alkisah, last week berduet dengan teman sekantor ke plaza low yatt.
kaktin dengan plaza ni, mmg tak biasa.
susah nak sampai ooiiii.
kami mai ni pon, memanjat 2 jenis keretapi.
satu lrt tukar erl plak.
teman kaktin ni nak beli wayar extension untuk apple tv nya.
sesudah selesai urusan beli belah di plaza low yatt,
dedua org wajib singgah macstudio.
kat sini la kaktin try test pop phone ni.
macam cool lah.
tapi mahei, makanya kemsalam sat dulu.
nanti-nanti ada bajet kita rembat.
sesudah itu kita makan sushi dulu.


sejak-sejak sogo/themall ketiadaan sushi.
kaktin sangatlah susah mau makan.
mmg takder outlet sushi especially sushi king
di persekitaran opis kaktin tu.
dah ado depan mata kita makan jer tanpa memperdulikan warna pinggan.
kaktin amik epal jus.
sedap la haih epal jus nya dengan sari koktail buah-buahan tambahan.
pas makan, apa lagi pulang ke kantor dengan perasaan puas!
hahahahahaha.


 :: tangteng sedang merakam lagu terbaru beliau ::

kaktin beli earfon ni ha kat lowyatt.
murah RM15 jer pon seketoi.
dengan harapan nak layan video memalam takmo bising.
manakala anak-anak rembat buat main game.
so that, kaktin tak dengar.
sabau jerlah.


4 comments:

Lady RaRa said...

tantengggg!

kekah kepala kang!

Lady RaRa said...

kak ritu aku nak juai dah pop phone ni. kalau beli wholesale aku buleh balik juai dlam rega 20-35

tapi tak jadi. kihkih

NaharTinie said...

Lady RaRa
tangteng : jangan auntieRai, kepala tangteng kecit saja. walaupon tangteng sudah 4 tahun, tangteng tak besau-besau. tapi akai tangteng jenuh. huhuhu

NaharTinie said...

wow, murah tu wei. aku nak aku nak. sila dapatkan lagi. pls :)

heart my community