Followers

February 01, 2012

BlackBerry : Alarm

aku kan. mmg la macam dah lama pakai bb neh.
tapi nak kata lama tak la lama sgt.
malas nak godek2 features dia.
takat push notification fb, bbm and mails jerla.
apps lain kureng amik tau.

nak dijadikan cerita, aritu aku nak set alarm kat bb aku neh.
biasa alarm aku on kat iPhone.
memandangkan malam tu, iPhone aku mcm dah nyawa2 ikan
dan aku memalas nak caj overnite,
makanya aku pon godek2la alarm kat bb.
fuyyoooo aku terkagom-kagom kot.
alarm kat bb ada options on n off tu biasala kan.
yg lagi best ada option weekdays tu yg aku rasa sgt unik sekali.


awalnya aku bangun pepagi pukul 5:46pagi.
kiranya automatik kalau ko pilih weekdays,
so hanya weekdays jerla dia bunyi @5.46pagi.
on weekend lu pk la sendiri. hiks.
okbai.

EDITED : baru pas godek2 iPhone.
rupanya boleh gakla iPhone set alarm weekdays,
cumanya dia kena tick-tick dulu.


kalau bb very straight-forward.
sekian entry tehapa.


2 comments:

~♥ iella ♥~ said...

teringin gak nk guna bb..japg nk p beli la..hihi


http://fadthnwan.blogspot.com/

TiNiE said...

iella
sila..sila. so, dah dpt lom bb awak?

heart my community