Followers

September 20, 2011

Syawal 4 : Beraya Sendiri Tanpa En.Nahar

cheh, tajuk tak boleh blah.
en.nahar balik bukit pinang, ada hal lain.
so, kaktin n anak-anak join rombongan kakros beraya.

  
baju cotton raya ni suppose dipadankan dengan tudung fareeda.
tapi memalas nak godek tudung tu, zasss jerla tudung ni.


mak-mak jer menggediks amik pic bagai.
anak-anak dah dikejarkan masuk lam keta.
kami mau ke kuala nerang visit nenek belah ayah.
sekalian rumah mak sedara jua.



kalau dah kata budak KL tukan.
jumpa ayam pon menjakun.
ligan ayam tak cukup tanah.
mula-mula depa ligan ayam, ujung-ujung ayam ligan depa.
kejadian ni di rumah maksu solehah di kg. rambutan, kuala nerang.

dari kuala nerang, kami zasss pulak ke jitra.
umah paktam im.
best pasai ramai kat situ.
makngah bashah, pakcik yang dan sepupu sepapat.


diakhiri dengan pos-pos with my beloved kazen.
achaammm!!!!

3 comments:

atty's said...

baju tinie..cantik sgt..i like..

kueh bakar said...

bendera malaysia pun ikat macam langsir yer hari raya kak...

TiNiE said...

kakty : terima kasih *malu*

kueh : hehehe itu akak tak tau, bukan akaknyer idea...balik kg dah ada gitu...tapi katapon merdeka jugak kan...zasss jerlah

heart my community