Followers

June 13, 2011

Happy Birthday KakTin yang ke teeeettttttt....

today 13 june 2011 marks as my 33rd birthday anniversary.
saya sangat gembira kerana pada hari ini
saya mendapat banyak ucapan hari lahir dari
segenap pelosok channel terutama di FB.
tak lupa juga panggilan telefon, SMS, sametime etc.
wah, cas artis sangat saya.
mana taknya almost seharian saya asek receive and reply
all the wishes.
*bos saya takder, makanya saya agak free lah*

saya sangat teruja kerana pada hemat saya,
tahun ini mcm kali pertama jer saya dpt surprise tau.
sedih kan? tapi tak kira saya sangat gembira, terharu dan teruja.
tapi dalam gembira tu, saya sedih jugak kerana bos saya takder di sisi.
oh. sangat poyo statement ini ok. tapi betul. saya ikhlas.
heh.

 :: pos pos dengan kek itu ::


:: mereka-mereka yang bertanggungjawab. tq semua!! ::


10 comments:

Teena in Toronto said...

Happy birthday!

Happy blogoversary :)

farikh said...

Cukup 33 tahun ko dah tak jadik "kak tin" tapi jadi "saya" pula yer

rosdiana said...

psst....
mana kek 'serprais' yang lagi satu tu?
pssttt...

TiNiE said...

teena : tq teena :)

yit : kaannn ala esok2 tukar plak jadi kaktin balik..hiks

ros : tahla ros, tgk jerla esok apa jadi..seb baik ada pcs kekeke

pinkiss said...

aku tak bertanggungjawab dik.

sufian.ghaffar said...

Kak tin happy bday tu u... hehehe moga kak tin panjang umur dan dimirahkan rezeki k... buat bday party jgn lupe jempot k... tak kiralah umur 33 ke x salah buat bday party... hehehe

TiNiE said...

pinkiss : ko sila bertanggungjawab eh, jgn dah buat pastu nak lepas tangan plak, eh citer apa ni?

dikyan : insyaAllah kalau ada rezeki lebih, kaktin bikin yer ;)

EraNaZeErA.. said...

Happy besday kak tinie... kita beza sehari dan setahun je...

moga senantiasa bahagia.... :D

mya said...

happy birthday kaktin..
menten senyum sokmo nooo...

TiNiE said...

era : tq tq insyaAllah :)

mya : tq tq :)

heart my community