Followers

June 17, 2011

BerLanai-lanaian Bersama AdikBeradikTiri


skang ni dah jadi trend kot kan.
asal jumpa nak makan jer, mesti memasing ngadap hp.
dah mcm tak respek each other dah.
heh. tetiba kaktin emosi. kekekeke.
mementang pic kaktin layan phone takder.
makanya kaktin pon emosi.


:: kaktin bersama nikolas ::

nak citer, sempena harijadi kaktin tempoh hari.
adikberadiktiri sudah arrange satu makan-makan.
mulanya mau pegi ke lain tempat.
memandangkan tuntutan masa, kita ke lanai saja yok.



walaupun ia hanya sekadar lanai,
tapi makanan yg kami order pada hari berkenaan terbaeeek!
semua pon puas ati. itu blackened lamb sangat sedapppp dap dap.
2 potong kek pon mmg nyum nyum.
sesekali berkompol dalam masa sejam tak banyak benda pon leh kaver.

dapat tau si nikol kena pindah opis nanti.
alaaaa nanti takleh dah la berjimba begini nikol.
opis awak dah menjauh.
free-free ajaklah kekami ni pi makan sana-sana eh ;p

to mayasopiah and payietmanjola tq for your time.
tq for the treat.
and tq for everything!
LOVE YAH....

2 comments:

sufian.ghaffar said...

wah wah sayer orang yg 1st commnet ni.... hehehe anyway happy bday kak tin... nanti kalau ade tempat makan yang best kat tempat baru nanti sayer bagi tau sesume k... so leh berjimba lagi skali hehehehe....

TiNiE said...

yan : tq tq...part makan wajib n bab berjimba harus...kekekeke

heart my community