Followers

January 07, 2013

Sponsor Post : Krunchy Karamel Almond. Sekali NGAP habis sekotak!

amboi. tajuk entry sponsor post kemain.
macamkan blog ngetop sangat hiks.
tapi betul, entry kali ni ditaja.
ditaja dengan sebekas ini.


krunchy karamel almond.
sila call no. ini 012-323 0906 bagi mendapatkannya.
tq kepada mr.jocko kerana bermurah hati memperkenalkan biskut yg sedap dap dap ini.
memang bertepatan dengan propagandanya - sekali NGAP habis sekotak!
kaktin pon apa lagi, buka kotak dan NGAP!


:: tekstur dia tebal, rangup, lemak, manis, layanzss ::


:: sambil buat kije, sambil NGAP-NGAP-NGAP ::



 NGAP-NGAP


:: memember seopis pon tak menahan tengok, lalu sesama la merasa,
dan mereka SUKA! ::




:: mengujakan, bukan ? ::





bawa balik rumah, anak-suami pon suka.
pendek kata sangat-sangat sesuai menjadi kudapan sihat buat seisi opis, maupon keluarga.
so, pada sesiapa yang ingin mendapatkannya sila call nombor di bekas itu yer,
kaktin pon dah order. jom jom order sesama...zasssss.


Published with Blogger-droid v2.0.9

4 comments:

Afif Rais said...

I don't buy this. Please hire Neelofa as model :P

TiNiE said...

afif
neelofa? who?

Zulfadli Munirah said...

Neolofa a.k.a. nelopa =Nescafe+Milo+Kelapa **hehehe**

Anonymous said...

kak wos said...
Terbaik.
Terbaik.
Terbaik.

Rai?
Kata lawyer, inilah masanya nak prektikkan ilmu kelawyeran yg dipelajari di open university.

So, Mya, Nahartini & Payiet.

Amacam? Nak aku sambung tak?

January 13, 2013 6:27 PM

wah!lps ni citer krg pulek! suker!

http://cdotfabulosity.blogspot.com/

heart my community