Followers

December 07, 2012

Sekali Seminggu. Cukup.

benda yang paling malas nak bikin is isi minyak kete.
asal nampak jer jarum meter minyak menurun-menurun sini dah susah hati.
malas nyer lahaih nak benti stesen isi.
tapi kalau datang angin rajin bila benti terus isi bebanyak.
so that, next time nak kena isi lambat sikit.
biasa kete tua kaktin tu sekali isi RM50-RM60 tahanlah seminggu.
smlm dah isi RM60, so next week plak lah kita isi yo.
sekali seminggu, cukup :)
korang rajin tak isi minyak kete?

5 comments:

Mya said...

ingatkan seminggu sekali je ehem ehem. mana cukup #eh

TiNiE said...

mya
heyyyyy...ehem ehem apakah?
#purapurainesen

Naja Naja said...

ada member seminggu sekali berak.. sembelit tahap kronik. ohhhh, hazab!!

sori lari tajuk, tapi masih seminggu skali.. har har har

Delimasari said...

4 hari pastu ke petronas

TiNiE said...

naja
ya ya janji masih sekali seminggu.

delimasari
ok. noted with thx :)

heart my community