Followers

April 06, 2011

Panassszzz di PoliPD

apsal la lately ni kl panas benau.
kkdg tido malam pon, boleh peluh².
kaktin balik kedah itu ari, tetiap ari ujan.
pakej dgn ribut petir sekali.
bila balik kl, terasa perbedaannya.
eh tp Port Dickson lg panas.
panas yg menyucuk².
kalau stay lama lagi, leh capai tahap megren.
cemana kaktin tau PD lg panas?
pasai last saturday kaktin pg PD.



modus operandi kaktin ke PD adalah kerana
mau berjumpaan dengan lecturer-lecturer
kesayangan hamba ini.
kaktin sangat terharu kerana mereka masih mengenali
diri ini walaupun sudah belasan tahun meninggalkan poliPD.

pastu cikyatie boleh plak kata kaktin tak berubah.
heh. tak berubah mender nya, dah mcm tong dram
tak berubah lagi ke cikyatie. hiks.


:: kaktin, en.ashri n maya ::


:: cikyatie/pn.yatie yg menten jer gitu ::


pastu jenjalan sekitar poli.
pada sesiapa yg tak tau, dulu kaktin study kat sini
politeknik port dickson.
amik diploma. zaman poli adalah zaman paling best!




banyak yg dah berubah.
tapi ada certain-certain tpt yg masih kekal tu,
dan dan terimbau memori daun pisang dedulu.
tempat jatuh lagikan dikenang,
inikan pulak tempat bertenet. heh.
sayu ooooo. huhuhu.




pintu utama poli pon dah berbeza total.
layankan jerla.


10 comments:

mya said...

terima kasih politeknik PD di atas segala2nya.. ewah..

My Aisy said...

kenal en ashri je....yg puan yatie tu tak ingat lah pulak...best nyer...saya pun ambik dip kat poly pd gak..

AMIRZA said...

awat tak post atas jalan tar bg nampak toslet mcm kita buat dulu tu... aku rindu PPD... sejak konvo tak pernah lg jejak kaki kat sana... aku rindu waktu2 kita bersama terutamanya part 4... dunia ini kita yang punya... hehehe

Diamilikku said...

panas la kak tin...kat perlis pun panas walaupun baru lepas banjir..tido malam berpeluh2 ok...

Queen said...

hehe..tgk entry ni mcm nk melawat poli plak

amykimi said...

dok balik PD tak sempat pun nak p poli...agenda penuh jer... yg sempat pun p umah en ashri jer heheh

nurkaloi said...

hohoho poli PD the best
dua orang lecturer tu juge kesyangan kaloi heheheh ^__^

pinkiss said...

oi, aku betul² dah lupa mana satu cik yati. skrg baru ingat. (harap dia tak lupa aku)

TiNiE said...

mya : ya betul!

my aisy : ic ic..bes kan poliPD.

mie : oooo i miss that good old days!

sone : oklah, dah panas...karang ujan banjir plak..

queen : jom jom..

amykimi : takpa..janji balik pon dah kira bes dah la tu ;p

nurkaloi : ya betul. lecturer kesayangan semorang :)

pinkiss : insyaAllah dia tak lupa punya!

PuPeL said...

miss poli pd sangat T_T Dsk TO :)

heart my community