Followers

November 12, 2007

TV3 Audition - Keletahnya Dia

soklan yg tiada jawapan...kesian..

berdebo2 tunggu giliran

Q dengan budak2 yg akan diujibakat


depan banner promo nana tanjung 2




depan pintu lif TV3

banner for rancangan Keletahnya Dia..

Hehehehe...smlm, 11/11/2007...bawak sarah g Sri Pentas, BU (TV3)...ada audition...hahahaha..tak larat...sekali sampai dlm kul 11am...dpt la nombor 2156, budak tu ckp, turn mungkin dlm kul 2pm..aiyark...lambat lagi tu...aku pun pusing2 multi purpose hall tu sekali nampak laaa....'audition untuk iklan DYNAMO - untuk suri rumah sahaja'..errkk...perlu ker???
tup tup..dtgla budak yg very friendly one..tanya, 'akak nak join tak audition nih..kena hapal skrip ni..akak register jer...try...mana la tau...' tanpa rasa bersalah aku pun register laaa...(sudahnyer nak bawak anak audition..ngan mak mak pun audition gaksss...)hehehehe...tunggu punya tunggu..punya tunggu..las las aku yg kena audition dulu..heheheh...dok depan kamera kooo...peng'audition' tu plak..si aidit marcello tuuu...henckem jugak orgnyer....putih gebu...pas dah di audition...aku pun p la makan dulu ngan sarah..kat kafe dia..boleh tahan gakla..murah...dah abis sumer...tunggu plak laaa turn sarah nak masuk..aiyarkk...lambatnyerrr....around 2pm++ baru diorg panggil...start ngan nombor 2150-2156...so, sarah jadila org yg las for that turn...sorang..sorang budak naik atas stage di interview oleh si intan suraya (sungguh kurang friendly la si intan neh...tak cam aznil)...sekali masa 2153 nyer turn..anak bertuah aku tu nak kenceng la plok...adeh..tekanan..tekanan..dah la separuh hari suntuk aku tunggu nak sampai turn dia...ok laaa aku diberi permission untuk bawak dia p kencing dulu..nanti next trip..dia akan jadi org pertama plok....tapi mmg betoi pun..auditorium tu sejuk banget....masa kat luar tu..aku amik kesempatan interview dia dulu..tanya nama dia..umur dia..ok laaa dia jawab laaa...dah masuk balik lam audi tu..si intan ni pun..call upon la si sarah..oklaaa..dia pun naik la stage..amik mic...tak kat mulut..intan tanya..'nama sapa'....tak jawab...'umur brp tahun'...pun tak jawab..sampai la turn aku naik stage...buat gaya org basuh tangan..intan tanya..'ibu tgh wat apa tu'...seeeennyyaaappppp......terus intan jerit...'yerrr...betul, ibu tgh diam'...dan dan intan kata next..aku pegang tangan dia..turun stage..terus kuar..terus ajak dilla balik...hahahahahaha..klako..klako...

3 comments:

azean said...

dah ko kata si intan to the very tak friendly kan ... cuba kalo letak aznil kat situ .. for sure ringan jer mulut si sarah tu bercerabeh cam slalu ...

'AKO' said...

laaaa spoil mood je, sian sarah xde rezeki... hehehe...

s2m3r said...

erk.....
sah sah dia takot ngan si intan tuhhhh

heart my community