Followers

February 17, 2010

kisah sikembar amar dan amira

rasanya rata-rata pun sudah maklum yg achikmimi sudah selamat bersalin sepasang kembar. apabila kata putus diambil kembar tersebut telah diberi nama mohammad amar sofian dan nur amira sofea. tapi, setelah hampir 3minggu amira kekal di hospital kerana berat badannya yg tidak mengizinkan untuk pulang bersama-sama si abang.:: baby amar ::

dan, dalam tempoh itu jugakla achikmimi atau kkdg achikrizal berulang-alik ke hospital untuk menghantar susu. lately ni, syukur kepada Allah kerana berat amira konsisten bertambah 500gm menjadikan berat total nya hampir 2kg. (masa dilahirkan hanya sekitar 1.21kg jer gitu).:: baby amira ::

alhamdulilah, pada tarikh 16feb 2010 baby amira sudah dibenarkan pulang bersama saudara kembarnya baby amar. pic ini dikirim oleh achikmimi. rasanya inilah pic pertama mereka bersama setelah hampir 3minggu dilahirkan. syukur yg teramat sangat dipanjatkan ke-hadrat Ilahi juga kepada saudara-mara, sahabat handai yg mendoakan kesihatan si kembar juga achikmimi. terima kasih. amin.:: si biru dan si pink ::

blogger-emoticon.blogspot.com


3 comments:

joegrimjow said...

akak!!!
apsal semua comey2 je ni?????

Dee said...

so sweet...

TiNiE said...

joe : ala joe, babies rasa semua pun comey2 kot...hiks

dee : sweet kan...

heart my community