Followers

November 30, 2008

sehati berdansa minggu ke-6


aku suker gak layan sehati berdansa ni setiap malam ahad...
nak kata minat sgt tu taklaaa..
tapi tiap kali aku tgk kapel2 tu menari...
sedo2..aku dok kernyih sorang2...malu
aku pun tak tau apa feel aku sebenonyer...
nak nak kapel lis n fauzi...adoiii, mmg romantiksss...love
smlm tgk lagi...tema 'tribute to allahyarham P.Ramlee'...
so skang tinggal 5 kapel jer lagi...
kapel lis n fauzi, sasha n salyo, khai n rosma, rina n shahrin dan amyza n khairil...
kkdg aku respek gak kat diorg nih...
dah kata bukan penari kan..tapi depa berjaya gak wat dgn training dlm masa seminggu...
dan hasilnya mmg superb!!!
tanduk cayalah!!!


tapi bukan itu sebenonyer aku nak huraikan kat sini...
smlm pas jer sumer kapel menari...
diorg sudah invite RIZ AF6 utk nyanyi...
aduuss.....sungguh la menyentuh segala liang2 roma di badan aku ni...love
dia nyanyi lagu LAGENDA...
uuuu mmg lunak suara kau RIZ...
syabas n keep it up RIZ...tepuktangan
so kepada nyanyian RIZ aku kasistarstarstarstarstar

AWARD : i love your blog


mya bagi aku award ini....
mengikut penulisan di award ni, tertulis 'i love your blog'...
tq alam maya pasai kasi award ni kat kaktin...

dengan ini, aku nak anugerahkan award ini kepada 7 orang yang bertuah.....

shaf
sone
dj epoi
farahhasliana
BONDAROCK
kakkimie
dida

Peringatan kepada penerima-penerima anugerah :-

1. Sape yang dapat award ni leh letak kat blog memasing
2. Link semula kepada orang yang bagi award ni kat korang
3. Bagi award ni kat 7 orang bertuah
4. Tinggalkan ia mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kt orang tu


kepada semua di atas, anggapla award ni sebagai pengikat persahabatan kita...
di alam blogger ini..selain ikatan lain yg dah sedia terikat...love

November 29, 2008

DAIA....lupakan yang lain...

tgh dok syok2 ngadap tv...rindu
si tengah datang mengendeng2...
sesambil mengcium2 apa2 jer yg dia rasa nak cium...cium
tetiba terpacul...ermm...wonginyer baju ibu....love
yer..wongi, itulah penangan DAIA perisa ros...ros
uuuuu ai loike!!!peluk
tak cukup dgn si tengah, si kakak pun sibuk gak nak mengcium...

November 28, 2008

lunch : boling + carls jr.


esok aku ada tornemen boling kat midV...
ala inter dept ajok...sempena suka2...
team aku nama SPONGEBOB....warna tema KUNING...
memandangkan aku sudah lama tidak memegang itu bola...
maka lunch hour aku n a few team members terjahla itu bowling alley...
takmo main kat lain..nak main kat midV gak...
nak rasa the exact lane...aiyoookkk, macam la kompom juara kan...
oooo...sengatan berbisa aku sudah tumpul...esok hanya berserah dan pasrah jerlaaa...
asal main menang kalah bakang citer....


selepas berpenat lelah bermain...
tetiba rasa nak tapau samting...
memula decide nak tapau mekdi ajer...
sekali ternampak ini cals jr. belasah ajer laa...
pestaim try ini burger...
aiyooklaa..beso, sebeso kepala buaya lagak burgernyer...
dan, aku makan tidak habis...huhuhuhu

najihah...najihah...

semalam jihah teman aku....
aku as usual, memalam updet blog...
smlm aku rajin buat sampai 5 drafts...
dia kat sebelah, dok kuis sana, kuis sini...
boring la tu..masa tu dah kat kul 11.30pm...
sekali aku terpasan...landing baeeeknyer atas peha aku...
tidoo sudah...

tgkla rupa paras gumana dia tido...mengantuk sgtla tu...

yeyy sone kasi award...



yeyyy dah lama aku tak dpt awardsengihnampakgigi
award ni dari dak ni...tq yer...
dgn itu aku nak kasi award ni special kat mamat bujang nih...nahtanduk
ala2 exclusive hanya untukmu...tepuktangan

akhirnya, kini pasti!!!


hoyey...hoyey...menari
akhirnya, fatihah dah leh meniarap dgn sendirinyapeluk
uuuuu...what a wonderful world!!!!celebrate

peristiwa2 di hari rabu 26/11 : dah nak balik

pas jer jwb soklan peksa tu...
aku dah set ngan sorang member opis lama NRN...
nak tumpang balik opis PJ, since dia nak g amik wife dia kat opis aku nuun...
so dia dah warning sesiap ngan aku...
on da dot 5pm...mesti aku dah ready....
kalau takder, dia tinggaikan aku...huhuhu
dah setel aku jawab peksa tu...dan dan aku terus p tggu dia kat keta dia...
aiyooorrrkkkk...harusla aku teruja dgn ke'mewahan' keta dia tu...
nama pun manager kan...harusla keta pun 'pose'!!!!

mits lancer idaman qolbu, yg akan hanya menjadi keta idaman selamanya..hahahahaha

mmg la aku teruja berada di dalam ittew kereta...tq NRN n MS bagi aku tompang keta korang...bebila nanti aku tompang lagi yerrr...

November 27, 2008

peristiwa2 di hari rabu 26/11 : di penthouse

lepas dah lepak2...gusip2 di opis alam maya...
aku zasss amik lif ke penthouse dlm kul 3.50pm sampai...
sekali masuk bilik tu...dah penuh ngan AA2 yg senasib dgnku...
hihihihih..sumer punya cita2 dan misi untuk menghapgredkan diri...
dan di situ aku jumpa 'rumet' aku masa kat poli PD dulu...
sempat la amik gambo gewdiks2 dulu...
pehtu kami pun di panggil masuk nak jawab peksa...
di kasi 2 soklan suh jawab satu lam BM satu lam BI...
mcm best gaklaa, pasai tak stresss...
boleh bincang2..sembang2...so, atas memasingla...
rasa nak share2...dipersilakan...tapi harusla takleh kopi sejibik2 kan...
kata karangan...sgt gilos la kalau ko leh sama hasil karangan ko ngan kawan ko...
so laaaayaaaannn....zasssss.....

  1. aku n linda aka speaker - pada skypers/memember poli PD aku kalau korang lama tak tgk speaker, ni la dia...gambar baru nih...smlm baru amik...hiks
  2. aiyoooo harus ker kak tin begitu bersungguh2 jawab soklan karangan tuu...mcm hebat jer karang penuh muka surat tuuuuu....
ini gambo antara memember lain yg bersungguh2 tgh jawab soklan karangan yg diberi..sempat kasi posing maut tuuu....hehehehe


peristiwa2 di hari rabu 26/11 : aku dianiaya...huhuhu

kan ada citer sblm ni aku dpt interview kan...
sblm interview, hari ni kena wat essay writing dulu...
aku gitau kat one of da hr staff tu nak wat awal sikit...
actual time dia kul 4pm..aku mintak nak wat 2.30pm...
mamat HR tu kasi so,
seawal 2.20pm aku dah tertonggok dpn kaunter HR...
sekali, itu mamat kasitau yg aku takleh wat awal plak ishkk...
kena ikut actual time jugak...
adeh, dah la aku berada di HQ seawal pagi....
dah gitu kekdahnya, harus la aku kuar dari itu opis zassss ke opis alam maya....
tapi dgn tidak bermaya lagi huhuhuhu......
takkan nak balik PJ..pehtu dtg balik HQ kul 4pm kan... tidak, tidak, tidak,
pk logiklaaa sikit ek...


pintu masuk HR sekitar jam 2.25pm 26/11


peristiwa2 di hari rabu 26/11 : lunch

seawal pagi aku dah sampai HQ...
katanya nak amik peksa kan...
lunch hour aku kuar dgn kkwn lama...
merangkap geng induction 2001...
ala2 small reunion pun iyer gakla...
ada pariet, epol n alam maya...
kami berjemaah makan di manhattanfishmarket@sogo...
memula tu sumer agak kompius kerana, lokasi 'pekan ikan' itu sudah berubah...
lepas memujuk rayu sorang salesgirl kat kaunter perfume tu then dia pun gitaula...
yg 'pekan ikan' itu sudah berlokasi di ting bawah mengambilalih lokasi sushi king dulu...


untuk keterangan lebih lanjut boleh la jengah ini blog... *aku pomot sikit blog ko nyah..hikss*

November 25, 2008

lela..lela..lela..lela..lela...

brp bnyk lela daaaa....zassssss


video

haih....*sigh*



susah btol la sejak keta takder ni...
mmg patah kaki...
arini lagi laaa.... dah tak tau nak makan aper....
moh tgk gambo ahli majlis dan apa yg kitorg hadap masa lunch time tadi....


sekut pat segi kering sajork....


abisss sudah....

email panggil interview - naik pangkat....

Puan,
Please be informed that you has been shortlisted for the ********* post in **** and the interview will be conducted as per details below:

Date : 27 November 2008
Venue : Meeting Room JSM, 10C
Time : After lunch (Exact time will be informed soon)
Thank you.

Recruitment Section Human Resource Management Department
* Bank Negara Malaysia Jalan Dato Onn, 50480 Kuala Lumpur
' 603-2698 8044 , 603-2692 5373 7, 7 603-2694 2909
; *****@bnm.gov.my

wish me luck n doa'in aku yer kwn2....mmmuuuaaahhssss!!!

November 24, 2008

aku dah bosan..aku dah bosan...!!

dah lama sebenonyer aku soh dia tuko...tension
tak gak tuko2...nak jer aku dish2 kan diatumbuk
tapi mana boleh...dia jerla satu2 nyer somiku...ayah pada anak2 aku...peluk
tapi arini hajat aku termakbul...sekali up 2 ketol terus...senang takyah gadow2....tepuktangan



  1. aku dah bosan ngan helmet lama dia...burukmerajuk
  2. belek jgn tak beleksenyumkenyit
  3. yg ni tak bessstakbole
  4. haaa yg ni baru oklove

yeyyy..yeyyy...esok merempit berduet lagi...menari

heart my community